Επικοινωνηστε

και δείτε Που Βρισκόμαστε

  • Αρχική
  • /
  • Επικοινωνία & Τοποθεσία

Mari Ξενοδοχειο Μεζονετες

Μπουμπουλίνας 29-31,
Τολό 20156, Ναύπλιο
Αργολίδα

Τηλ. 27520 59006


Mari Τολό Τοποθεσία

Βρισκόμαστε μόλις 2 ώρες από την Αθήνα, στο μικρό χωριό του Τολού στην Πελοπόννησο.

Παρακαλούμε αναφερθείτε στον παραπάνω χάρτη της Google για να δείτε τη ακριβή τοποθεσία μας αλλά και οδηγίες. Οι συντεταγμένες μας για GPS είναι: 37.52192, 22.86112

Ταξιδεύετε με Λεωφορείο στο Τολό: παρακαλούμε αναφερθείτε στα ΚΤΕΛ Αργολίδας και την ιστοσελίδα τους για τις ώρες και τα δρομολόγια.

Με Τραίνο στην Κόρινθο: παρακαλούμε αναφερθείτε στον ΤραινΟΣΕ και την ιστοσελίδα του για διαδρομές από και προς το αεροδρόμιο.

Θα χαρούμε να κανονίσουμε για το ταξίδι σας από το αεροδρόμιο. Συνεργαζόμαστε με τοπικά ταξί και εταιρίες μεταφορών και είναι δυνατόν να κανονιστεί η μεταφορά σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας, όσο μεγάλες ή μικρές και αν είναι αυτές.

Στείλτε μας ένα e-mail

Η Διεύθυνσή μας: info@mari-tolo.gr
Παρακαλούμε στείλτε μας ένα e-mail χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατο.

Οδηγίες

Οδηγίες από την Αθήνα:
Με το που περάσετε τα διόδια της Τριπόλεως βγείτε στην 2η έξοδο προς Μυκήνες/Ναύπλιο και θα βρείτε τα Δερβενάκια. Μετά από τις στροφές θα συναντήσετε πινακίδες που λένε ευθεία Άργος – Τρίπολη και αριστερά Μυκήνες – Ναύπλιο, όπου και θα στρίψετε. Ακολουθείστε το δρόμο Μυκηνών – Ναυπλίου και όταν συναντήσετε τη πινακίδα προς Επίδαυρο, κάνετε αριστερά και θα βρεθείτε σε ένα κόμβο (στρογγυλή πλατεία) όπου η πρώτη έξοδο θα γράφει Νέα Τίρυνθα, και η δεύτερη Τολό – Ναύπλιο – Επίδαυρο. Ακολοθείστε τη δεύτερη έξοδο ( Τολό – Ναύπλιο – Επίδαυρο). Πριν την είσοδό σας στο Τολό θα βρείτε ένα μικρό κόμβο, όπου και οι δύο οδηγούν στο κέντρο του χωριού. Ο πιο απλός δρόμος είναι αυτός στα δεξιά, αυτός ο δρόμος συναντά την παραλία και θα στρίψετε δεξιά έχοντας την παραλία από τα αριστερά. Μετά από περίπου 600 μέτρα στο αριστερό σας χέρι θα βρείτε το Mari.